Om Oss

2

BYER

8000+

PUBLIKUMMERE

100+

DELTAKERE

6

KURS HVER

UKE

HVER UKE

HELE ÅRET

Dina Billington er profesjonell sanger og pedagog. Hun har, sammen med Ove Billington, det musikalske ansvaret for forestillingene. Hun er ansvarlig for sanginstruksjon, kor/innstudering, innhenting og bearbeiding av nytt materiale.

Ove Billington er profesjonell pianist og har, sammen med Dina Billington, det musikalske ansvaret for forestillingene. Han tilrettelegger musikken, og har ansvar for arrangering av musikk til forestillingene. 

Liv Karin har gått fra å være danser i Fargespill til å bli instruktør, koreograf og korist. Hun har ansvar for dans og bevegelse i forestillingen, Hun underviser i dans på Fargespillhuset i Halden hver uke. 

Karoline er utdannet musikkpedagog og har bred erfaring med å jobbe med barnekor. I Fargespill jobber Karoline med sanginnstudering. Hun er også frontfigur i rockebandet Huma Luma.

Safia er en anerkjent musiker og foredragsholder. Hun ble i 2014 utnevnt til ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden for hennes arbeid til beste for kvinners og barns livsvilkår. Safia er instruktør og musiker i Fargespill. 

Helga er utdannet innen teater, administrasjon og ledelse. Etter 25 år i kulturbransjen har hun en solid og bred erfaring innen prosjektledelse av små og store kultur- og kunstprosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 

Kunsterisk Leder:
KONTAKT OSS
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Musikkprodusent: