Presse

Det flerkulturelle kulturprosjektet Fargespill har etablert seg i Fredrikstad. Dette er et tilbud til barn og unge som liker å drive med sang og dans.

Farger, et mylder av farger, var det som møtte publikum da Fargespill Østfold gikk av stabelen for andre gang på Brygga kultursal torsdag ettermiddag.

Kjell Hagen har ved noen anledninger blitt omtalt som en julenisse med gavesekken sin. Selv er han tydelig på at de vurderer søknader seriøst, og støtter gode prosjekter. Slik som Fargespill Østfold.

Ett års hardt arbeid ligger bak dem. Nå er det de kommende dagene som gjelder for Fargespill i Halden. På scenen står godt over åtti barn og unge sammen med Det Norske Blåseensemble.

Fargespill var nylig i Strömstad for å opptre. William Fabian Stang har laget denne videoen fra reisen.

Sparebankstiftelsen DNB tok med seg to millioner kroner til Halden.

200 barn, søsken, foreldre, onkler og tanter, og besteforeldre fant veien til årets første Fargespillkafé.

Onsdag ettermiddag lanserte Dina Billington sitt nye prosjekt – Fargespill Østfold. Med i salen var også 28 ungdommer fra Rødsberg ungdomsskole som har valgt fargespill som valgfag.

Fargespill Østfold er stadig på farten og på mandag underholdt det fargerike barne- og ungdomsensemblet fra Halden på «Give A Job» på Quality Hotell i Sarpsborg for 500 publikummere.

Både Det Norske Blåseensemble (DNBE), Opera Østfold og Fargespill Østfold mottok penger gjennom Gaveforsterkningsordningen.

Kultursalen er lyssatt, de profesjonelle musikerne i blåseensemblet sitter klare og i løpet av få sekunder tar over åtti barn deg med på en verdensreise gjennom sang og musikk. Fest setebeltene, Fargespill ønsker velkommen til en spennende og innholdsrik tur.

I hele fem år har Fargespill gledet Halden med sine fargerike sangforestillinger i Brygga kultursal. Nå har Fargespill spilt inn plate sammen med Det Norske Blåseensemble!